Slik installerer du programmet

Utvid alle | Skjul alle

Kaspersky har laget en spesialversjon av programmet for beboere i delstaten California. Hvis du er bosatt i den amerikanske delstaten California, må du laste ned og installere denne versjonen av programmet.

Bruk veiviseren for installasjon og avinstallasjon til å installere programmet på maskinen i interaktiv modus.

Installasjon på en filserver eller personlig datamaskin gjøres fra samme installasjonspakke. Programmet vil fungere i personlig datamaskin-modus hvis alternativet Bruk for å beskytte Terminal server – RDTS er valgt under installasjonen. For mer informasjon, se delen Sammenligning av programfunksjoner avhengig av type operativsystem.

Veiviseren består av en rekke vinduer (trinn). Antallet og rekkefølgen av trinn i veiviseren avhenger av området der du installerer programmet. I noen regioner ber veiviseren deg om å godta tilleggsavtaler om hvordan de personlige dataene dine behandles. Lukk veiviservinduet for å stanse veiviseren når som helst under installasjonen.

Hvis programmet skal beskytte mer enn én datamaskin (maksimalt antall datamaskiner er definert i sluttbrukerlisensavtalen), må det installeres likt på alle datamaskinene.

Slik installerer du programmet på datamaskinen:

Du kan også installere programmet fra kommandolinjen.

Installasjonsveiviseren går gjennom følgende trinn:

1. Starter installasjonen

I dette trinnet blir du automatisk spurt om du vil installere programmet.

2. Installer tilleggsprogrammer

Under installasjonen av Kaspersky Small Office Security kan du i tillegg installere følgende programmer:

• Kaspersky VPN Secure Connection, som muliggjør Kaspersky VPN-funksjonalitet ved hjelp av Virtuelle private nettverk (VPN)-teknologi.

Kaspersky VPN-funksjonalitet er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

• Kaspersky Password Manager for å beskytte passord.

Du kan avinstallere Kaspersky VPN Secure Connection og Kaspersky Password Manager uavhengig av Kaspersky Small Office Security.

Avhengig av installasjonstype og språk blir du spurt om du vil se lisensavtalen for sluttbrukere, som er inngått mellom deg og Kaspersky, i dette trinnet. Du blir også spurt om du vil delta i Kaspersky Security Network.

Leser Lisensavtalen for sluttbrukere

Ser gjennom personvernerklæringen for Kaspersky Security Network

3. Installere programmet

Installasjon av programmet kan ta litt tid. Vent til det er fullført. Når installasjonen er fullført, fortsetter installasjonsveiviseren automatisk til neste trinn.

Kontroller under installasjon av programmet

4. Fullfører installasjonen

Dette trinnet i veiviseren informerer deg om fullførelsen av programinstallasjonen.

Alle nødvendige programkomponenter startes automatisk etter at installasjonen er fullført.

I noen tilfeller må du starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Både programmet og plugin-moduler for nettlesere installeres for å gi sikker surfing på nett.